Hoe het werkt

 

Verzending via PostNL

Bestellingen die worden besteld voor 14:00 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag worden die dag nog door ons bij PostNL aangeboden. Bestellingen die worden geplaatst op vrijdag, zaterdag of zondag worden op maandag verzonden. In principe wordt de bestelling de dag na verzending bij u thuis bezorgd tenzij u zelf, tijdens het bestelproces, voor een andere afleverdatum heeft gekozen. Als u ervoor kiest om uw bestelling te laten bezorgen is iDeal de enige mogelijkheid om te betalen.  

Wij verzenden uitsluitend onze toko producten. Helaas (nog) geen koelverse, of diepvriesproducten.

 

Bezorging

Als u tijdens het afrekenen voor een afleveradres in de directe omgeving van onze winkel invoert krijgt u ook de mogelijkheid om voor bezorging te kiezen. Dit is mogelijk voor alle producten in de webshop en kost € 5,- per bezorging. Uw bestelling wordt in dat geval op de door u uitgekozen afleverdatum, na sluitingstijd van de winkel, bij u thuisbezorgd. Op vrijdag na 20:00 uur en op de overige dagen na 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen bezorgd. 

U kunt bij een bezorging uitsluitend met pin betalen. De bezorger neemt een mobiel pinapparaat mee zodat u aan de deur kunt afrekenen.

 

Afhalen

Uiteraard kunt u uw bestelling ook gewoon in de winkel afhalen. Als u een bestelling plaatst voor dezelfde dag kan dat 2 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst. Als u besteld voor een andere dag kunt u de bestelling op die dag na 10:00 uur afhalen.